Ledgruppen AB

 

Adress: Allégatan 21

50332 Borås

Tel: 0739-33 44 09

Mail: acke@ledgruppen.se

 

OM

Företaget

Officiellt namn

 

LEDGRUPPEN AB

Grundades:2007

Säte:Sverige, Borås

Verksamhetsområde:

Försäljning, support, utbildning.

LEDGRUPPEN AB är ett helägt svenskt bolag som specialiserar sig på LED-skärmar (storbildsskärmar). Med verksamhetsområde inom reklamannonsering, uthyrning, support och försäljning till sport, konsertarenor samt offentlig miljö, har Ledgruppen som ambition att erbjuda marknadens bästa priser!

Ledgruppen grundades i slutet av 2007 och har sitt säte i Borås. Vi levererar, installerar och sköter support och utbildningar av högkvalitativa skärmlösningar och består idag av 6 personer med bakgrund inom IT, försäljning och reklamproduktion.

LEDGRUPPEN AB är engagerad i leverans, installation, och tekniskt tillhörande, garanti och aftersales support. Vi förser er med tekniskt stöd för all medskickad utrustning och även ger råd på alla frågor i detta område. Vår täta dialog med de ledande världstillverkarna inom området tillåter oss att vara uppdaterade av alla nyheter existerande i detta område, teknologiska nymodigheter och implementera dessa i vår verksamhet. Vårt företag är en pionjär på den Skandinaviska LEDskärmsmarknaden.

Användningsområden

Nu för tiden används stora och ljusstarka skärmar av LED-teknik. Man kan se skärmarna på arenor där de används som informationsskyltar, TV-repriser samt reklampelare. Dessutom är användningen stor inom nöje och mässor där man klär hela scener i dessa och skapar fantastiska bakgrunder.

Fasta och mobila LED-skärmar för annonsering

Fördelen att annonsera på skärmar är följande:

LED-skärms annonsering är dynamisk och ständiga ändringar i annonseringen gör

denna intressant och inte tråkig

Möjligheter att ändra budskapet i realtid ger fördelar i en reklamkampanj

LED-skärmsannonsering är billigare än traditionella väggvepor eller radio och TV

Skärmarnas placering vid offentliga platser resulterar till större genomslagskraft av budskapet

LED-skärmar är inte bara annonspelare, de används också vid festivaler, masstillställningar och budbärare av olika sponsorer och organisationer vid mässor.